bonusuri

Bonusuri 10.02.2020 – 16.02.2020

Scris de
pe
10 februarie 2020

Ne dorim în continuare să fim alături de tine și să îți răsplătim munca depusă, astfel încât am conceput mai jos o schemă de EXTRA BONUSURI pe oră, menite să îți ofere în continuare beneficii considerabile:

Ce înseamnă mai exact acest bonus?

Pentru că vrem să îți oferim mai multă libertate, am decis să îți oferim EXTRA BONUSURI pe oră care să îți aducă venituri chiar dacă ai sau nu curse.

 

Cum se calculează mai exact aceste sume?

În funcție de intervalul orar în care alegi să fii online există mai multe BONUSURI EXTRA. De exemplu, dacă  faci două curse de 40 de lei, BlackCab îți mai dă încă 15 lei NET.

 

Sună foarte bine, dar mai există și alte condiții de îndeplinit?

În plus față de ce este afișat mai sus, o rată de acceptare de 90% la sfârșit de săptămână este necesară pentru a se valida bonusul. De asemenea, trebuie să ai maximum 50 de ore online în aplicație/săptămână + un minim de curse echivalent cu 40% din numărul de ore ce dorești a fi bonusate. De exemplu, dacă stai în aplicație 40 de ore trebuie să ai și minim 16 curse efectuate. Pentru a beneficia de bonusurile BlackCab, este întotdeauna necesar să ai un “cazier” curat la noi. La primirea unui complain din partea unui client se anulează bonusurile pentru săptămâna în curs și se iau măsurile disciplinare în concordanță cu gravitatea plângerii.

 

Cum se face mai exact validarea unei ore ca să primesc, de exemplu, cei 15 lei NET?

Simplu, trebuie să stai minimum 95% din timpul pe care îl dorești validat. Astfel, trebuie să stai minim 57 de minute din cele 60 de minute ale unui interval orar.

 

Dacă stau în modul către casă se contorizează timpul?

Timpul petrecut în modul către casă NU se contorizează.

 

Să înțeleg că de acum e ca și cum am un salariu fix în funcție de cât stau online?

Exact, la BlackCab lași grijile acasă și conduci de plăcere! Dacă într-o zi sunt mai puține curse sau mai slabe ca valoare, tu stai liniștit știind că la sfârșitul săptămânii oricum ai un “salariu” de bază.

 

Sumele afișate se comisionează?

NU, sumele afișate mai sus vor fi livrate de către BlackCab în contul firmei partenere de care aparții.

Program suport parteneri activi: Luni – Vineri orele 10:00-17:00

Ne poți găsi la sediul nostru din incinta Tenis Club IDU.

Adresa noastră de mail pentru întrebări, probleme și sugestii este : partener.constanta@blackcab.ro Pentru orice fel de nelămurire, ne poți apela de Luni până Vineri între orele 10:00-17:00 la numărul de telefon 0372454520.

Pentru probleme legate de comenzi, clienți sau alte situații urgente ne găsești non-stop apelând dispeceratul BlackCab din cadrul aplicației de partener.

TAGS
RELATED POSTS

Lasă un răspuns