bonusuri

Comunicat Bonusuri 03.06.2019 – 16.06.2019

pe
3 iunie 2019

BlackCab introduce in Constanta castigul garantat, indiferent de numarul de curse efectuate.

*bonusuri valabile intre 03.06.2019 si 16.06.2019, ora 01:00

Ce inseamna mai exact acest bonus?

Daca de exemplu, intri online, miercuri, la ora 7 dimineata si stai 12 ore online pana la 7 seara, vei avea incasari garantate de 420 LEI. Mai clar spus, daca in intervalul 07:00-10:00, reusesti sa incasezi doar 80 LEI, BlackCab iti mai ofera 40 LEI bonus pentru a atinge pragul de 120 LEI, dar daca la urmatorul interval, cel de 90 LEI, reusesti sa realizezi 150 LEI, la sfarsitul saptamanii, din cei 40 LEI Bonus din primul interval, se scad cei 40 LEI obtinuti peste pragul garantat din al doilea interval, iar suma bonusului ce o vei primi tu din partea BlackCab va fi de 0 LEI.

Daca totusi, ai facut 3 intervale si in toate cele 3 ai castigat mai mult decat garanteaza BlackCab pe fiecare dintre ele, primesti suma integrala care ti se cuvine.

La finalul saptamanii vei avea certitudinea ca venitul tau total nu a fost sub cel garantat.

Pot sa stau mai putine ore online?
Bineinteles, ideea este sa stai un interval intreg si sa indeplinesti condiitiile,pentru ca doar atunci se deblocheaza suma garantata pe ora.

OK,OK, suna interesant, dar cum pot sa stau 12 ore online fara sa inchid aplicatia macar 10 minute sa ma duc la toaleta?
Stai fara grija, in calculul pe care sistemul nostru il face pentru a acorda bonusul, se considera o prezenta valida, aceea care este egala sau depaseste 90% din timpul total al unui interval. Mai concret, ca sa intelegi, daca de exemplu stai online intr-o miercuri, de la 10 la 16, vei avea in intervalul respectiv, posibilitatea unei pauze sau a mai multor pauze, in cuantum total de 6 ore x 60 minute = 360 minute -> 10% = 36 de minute, timp destul pentru o masa copioasa de pranz.

Cum se calculeaza acest venit garantat?
Dupa cum bine stii, in aplicatie ti se afiseaza pretul brut la Numerar, POS si Credit Card si cel NET la Invoice-uri. Asadar, rezulta urmatoarea formula de calcul: (Cash + POS + CC) + Invoice x 1,33* = venit total realizat
*1.33 reprezinta comisionul de 25% al companiei BlackCab

Ok, am inteles, suna foarte bine, dar care sunt conditiile ?
In poza de mai sus, in partea dreapta, regasesti conditiile fiecarui interval. In plus fata de ce este afisat mai sus, o rata de acceptare de 95% la sfarsit de saptamana, este necesara pentru a se valida bonusurile. In plus fata de aceste lucruri, pentru a beneficia de bonusurile BlackCab, este necesar sa aveti un “cazier” curat la noi, adica la primirea unui complain, se anuleaza bonusurile pentru saptamana in curs.

Sa inteleg ca de acum e ca si cum am un salariu fix in functie de cat stau online?
Corect ! Te poti pune duminica seara pe canapea si iti pot planifica exact cat doresti sa stai online si vei stii deja cu o saptamana inainte, cat urmeaza sa castigi. Nu este super cool?!

Sa inteleg ca nu ar trebui sa ma mai intereseze nici un pret al cursei?
Exact ! O sa te rogi de acum sa primesti numai curse scurte de 17 LEI si in rest sa stai linistit, stiind ca BlackCab oricum te plateste.

Daca de exemplu fac 1 interval toata saptamana si indeplinesc conditiile, inseamna ca m-am calificat la bonus?
NU, pentru a te califica la acest bonus, trebuie sa participi la minimum 3 intervale/saptamana.

Mi-am dat o cursa singur de pe telefonul unui coleg,ca sa indeplinesc acest bonus. Este permis acest lucru?
Este super, bravo! Tocmai ce ai reusit sa ii oferi sistemului nostru bucuria de a-ti bloca accesul 30 de zile in aplicatie si de a-ti anula toate castigurile rezultate din bonusuri.

Pentru a consulta codurile de conduita va rugam sa accesati urmatoarele link-uri: Cod conduita BlackCab si Cod conduita JOY

Program de relații cu publicul:

Luni – Vineri orele 10:00-19:00

Ne puteti gasi la sediul nostru din incinta Tenis Club IDU.

TAGS
RELATED POSTS

Lasă un răspuns