bonusuri

Comunicat Bonusuri 15.07.2019 – 21.07.2019

pe
16 iulie 2019

*bonusuri valabile intre 15.07.2019 si 21.07.2019, ora 23:59

Ce inseamna mai exact acest bonus?

               Daca de exemplu, intri online dupa ce scapi de la birou si stai online de la 17:30 pana la 20:30 in fiecare zi de luni pana vineri si realizezi si 3 curse in tot acest timp, pe langa suma din curse care ti se cuvine, primesti si un bonus de 400 LEI NET/saptamana, care la sfarsit de luna s-ar putea sa-ti achite fix rata la masina.

Ok, am inteles, suna foarte bine, dar mai exista si alte conditii de indeplinit?

                In plus fata de ce este afisat mai sus, o rata de acceptare de 95% la sfarsit de saptamana este necesara pentru a se valida bonusul. Pentru a beneficia de bonusurile BlackCab, este intotdeauna necesar sa ai un “cazier” curat la noi, adica la primirea unui complain din partea unui client, se anuleaza bonusurile pentru saptamana in curs si se iau masurile disciplinare in concordanta cu gravitatea plangerii.

Ce se intampla daca de exemplu am fost online 8 ore/zi timp de 4 zile si in a 5-a zi am fost online doar 7 ore si 57 de minute, imi pierd toti banii cuveniti bonusului pasionat?

                NU, noi la BlackCab respectam munca partenerilor nostri si stim ca astfel de erori pot aparea si pentru asta am decis sa setam in sistem o eroare maxima acceptata de 5% din timpul afisat ca cerinta minima in dreptul unui bonus. De exemplu,daca vrei sa atingi bonusul pasionat ( 40 ore x 60 min = 2400 minute ), este considerata ca si indeplinita cerinta si la 2280 minute/saptamana.

Sa inteleg ca de acum e ca si cum am un salariu fix in functie de cat stau online?

                Exact,la BlackCab lasi grijile acasa si conduci de placere! Daca intr-o zi sunt mai putine curse sau mai slabe ca valoare, tu stai linistit stiind ca la sfarsitul saptamanii oricum ai un “salariu” de baza.

Pai bun, totul e minunat, dar daca nu reusesc sa fac numarul minim de curse pe care il cereti voi in timpul respectiv?

                Nu iti face probleme, aceasta cerinta este una de “bun simt” pe care colegii nostri au calculat-o asa incat tu sa o atingi fara probleme. Niciodata Echipa BlackCab nu iti va cere lucruri imposibil de atins! Daca totusi intr-un caz cu totul si cu totul special, ai stat numarul minim necesar de ore online si nu ai primit din partea noastra minimul de curse, te asteptam cu drag la birou sa ne atragi atentia asupra acestui aspect si suntem siguri ca dupa o verificare amanuntita colegii nostri iti vor credita manual bonusul,daca bineinteles vina ne apartine.

In ce interval orar trebuie sa stau online ca sa se valideze bonusurile?

                Cand doresti tu, ziua are 24 de ore iar tu esti propriul tau sef.

Bonusurile se comisioneaza?

                NU, bonusurile iti intra direct tie in cont exact asa cum sunt afisate,in schimb sumele primite din curse sunt intotdeauna comisionate cu 25%.

Mi-am dat o cursa singur de pe telefonul unui prieten,ca sa indeplinesc acest bonus. Este permis acest lucru?

                Este super, bravo! Tocmai ce ai reusit sa ii oferi sistemului nostru bucuria de a-ti bloca accesul 30 de zile in aplicatie si de a-ti anula toate castigurile rezultate din bonusuri.

Pentru a consulta codurile de conduita va rugam sa accesati urmatoarele link-uri: Cod conduita BlackCab si Cod conduita JOY

Program de relații cu publicul:

Luni – Vineri orele 10:00-19:00

Ne puteti gasi la sediul nostru din incinta Tenis Club IDU.

Adresa noastra de mail pentru intrebari, probleme si sugestii este : partener.constanta@blackcab.ro

Pentru orice fel de nelamurire, ne puteti si apela de Luni pana Vineri intre orele 10:00-17:00 la numarul de telefon 0372454520 .

Pentru probleme legate de comenzi,clienti sau alte situatii urgente ne gasiti non-stop apeland dispeceratul BlackCab din cadrul aplicatiei de partener.

TAGS
RELATED POSTS

Lasă un răspuns