bonusuri

Comunicat BONUSURI 16.09.2019 – 22.09.2019

pe
16 septembrie 2019

Având în vedere zvonurile care circulă în ultima vreme conform cărora serviciile BlackCab nu ar mai fi disponibile în Constanța odată cu încheierea sezonului estival, vrem să menționăm că acestea sunt FALSE. În momentul de față lucrăm intens la un sistem de BONUSARE complet nou, iar până când acesta va fi finalizat am conceput mai jos o schemă de PLAFOANE MINIME GARANTATE, menite să îți ofere în continuare beneficii considerabile:

*bonusuri valabile în intervalul 16.09.2019 – 22.09.2019

Ce înseamnă mai exact acest bonus?

Dacă, de exemplu, intri online după ce scapi de la birou și stai de la 17:30 până la 20:30 timp de 3 zile pe săptămână și realizezi în tot acest timp doar 3 curse de o valoare totală de 110 LEI, BlackCab îți mai oferă încă 90 LEI până la suma de 200 LEI. Nu e cool să stai fără griji? Ai – nu ai curse, BlackCab te plătește oricum!

Sună foarte bine, dar mai există și alte condiții de îndeplinit?

În plus față de ce este afișat mai sus, o rată de acceptare de 95% la sfârșit de săptămână este necesară pentru a se valida bonusul. Pentru a beneficia de bonusurile BlackCab, este întotdeauna necesar să ai un “cazier” curat la noi. La primirea unui complain din partea unui client se anulează bonusurile pentru săptămâna în curs și se iau măsurile disciplinare în concordanță cu gravitatea plângerii.

Ce se întamplă dacă, de exemplu, am fost online 8 ore/zi timp de 2 zile și în a 3-a zi am fost online doar 7 ore și 57 de minute, imi pierd toți banii cuveniți bonusului PROFESIONIST?

NU, noi la BlackCab respectăm munca partenerilor noștri și știm că astfel de erori pot apărea, de aceea am decis să setăm în sistem o eroare maximă acceptată de 5% din timpul afișat ca cerință minimă în dreptul unui bonus. De exemplu, dacă vrei să atingi bonusul PROFESIONIST ( 24 ore x 60 min = 1440 minute ), este considerată ca și îndeplinită cerința și la 1368 minute/săptămână. Pot face Part Time și Weekend Special? Se cumulează?   DA, orice bonus făcut de luni până joi se poate cumula cu cel de weekend.

Să înțeleg că de acum e ca și cum am un salariu fix în funcție de cât stau online?

Exact, la BlackCab lași grijile acasă și conduci de plăcere! Dacă într-o zi sunt mai puține curse sau mai slabe ca valoare, tu stai liniștit știind că la sfârșitul săptămânii oricum ai un “salariu” de bază.

Sumele afișate se comisionează?

NU, sumele afișate mai sus vor fi livrate de către BlackCab în contul firmei partenere de care aparții.

 


Program suport parteneri activi: Luni – Vineri orele 10:00-17:00

Ne poți găsi la sediul nostru din incinta Tenis Club IDU.

Adresa noastră de mail pentru întrebări, probleme și sugestii este : partener.constanta@blackcab.ro Pentru orice fel de nelămurire, ne poți apela de Luni până Vineri între orele 10:00-17:00 la numărul de telefon 0372454520.

Pentru probleme legate de comenzi, clienți sau alte situații urgente ne găsești non-stop apelând dispeceratul BlackCab din cadrul aplicației de partener.

TAGS
RELATED POSTS

Lasă un răspuns