Info

SANCȚIUNI și CODURI DE CONDUITĂ

pe
15 iulie 2019

O rată de acceptare săptămânală mai mică de 85% va aduce o banare ce se va face automat de către noul nostru sistem. Rata de acceptare, în acest caz, cât și în cazul bonusurilor se calculează pe durata unei săptămâni calendaristice. Sancțiunile se vor realiza automat după ordinea din regulamentul de sancțiuni, astfel că la a șasea banare se va închide contul permanent.

Continuăm verificarile și îți sugerăm să soliciți la partener.constanta@blackcab.ro ștergerea din sistem a discount-ului dacă nu dorești să aplici stickere magnetice BlackCab, pentru a nu fi sancționat.

Nerespectarea regulilor din codul de conduită se va sancționa conform următoarei grile de penalizări.
Blocarea accesului în aplicație se face în funcție de numărul și gravitatea abaterilor:

  • 24 de ore
  • 48 de ore
  • 7 zile
  • 14 zile
  • 30 zile
  • Permanent

Dorim să te informăm că săvârşirea deturnării clientelei companiei BlackCab produce urmări grave, astfel de situaţii necesitând acţiunea în instanţă. Sancţiunea aplicată este plata amenzii de până la 50.000 lei, iar blocarea accesului în aplicaţie va fi pe termen nedeterminat.

După cum bine ştii, ne dorim parteneriate cu persoane dedicate. Ne-am propus un climat sănătos, care are la bază principii solide şi moralitate. Vom apăra interesele companiei BlackCab şi nu vom permite ca această situaţie să recidiveze.

Pentru a consulta codurile de conduită te rugăm să accesezi următoarele link-uri: Cod conduita BlackCab si Cod conduita JOY

TAGS
RELATED POSTS

Lasă un răspuns